ACTIVE CENTER

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
Active Center a fost înfiintat cu 8 ani în urmă de către Vania Limban, una dintre cele mai experimentate moaşe din Romania. Este primul centru din Romania cu activitate de pregătire a gravidei, soţului/partenerului şi familiei pentru naşterea naturală.
Active Center are cea mai larga oferta din Bucuresti, atat pentru gravide (gimnastica gravide, masaj gravide, cursuri de ingrijire bebelus si prim ajutor puericultura, cursuri de pregatire a nasterii, Aqua Gym), dar si pentru bebelusi (gimnastica si masaj bebelus, comunicare cu bebelusul, Aqua Baby). Pentru perioada postnatala, mamicile beneficiaza de programele de gimnastica pentru restabilirea a conditiei fizice, exercitii de reeducare a perineului, precum si de consiliere de urgenta in cazul unor probleme de alaptat.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.