ACTIV PROPERTIES SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

ACTIV Property Services este una dintre principalele companii de consultanță imobiliară din România, activând la nivel național încă din momentul inființării în anul 1993 și fiind partenerul local al Cushman&Wakefield în perioada 1996-2016. Avem sediul central în București și două birouri regionale în Timișoara și Cluj-Napoca.

Compania noastră pune la dispoziția clienților săi servicii integrate în mod activ consiliind, implementând și coordonând în numele proprietarilor, chiriașilor și investitorilor pe parcursul fiecărui pas al procesului imobiliar.

Având experință de peste 24 de ani în domeniul consultanței imobiliare, echipa noastră de profesioniști oferă servicii complexe pentru maximizarea beneficiilor clienților noștri.

Construim relații profesionale strânse cu clienții noștri, bazate pe încredere reciprocă și respect, scopul nostru fiind de a găsi cea mai bună soluție pentru aceștia.

Oferim pachete complexe de servicii de consultanță retaileri naționali și internaționali,  reprezentare proprietari spații birouri și industriale, dar și  evaluări  și managementul proprietăților.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.