Access Business Group LLC

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
E-Commerce Business Group L.L.C. – un grup de companii specializat in fabricarea si distributia produselor de calitate in intreaga lume folosind INTERNET-ul. Grupul de companii a atins o cifra de afaceri de 7,2 miliarde de dolari in anul fiscal 2005.
Prima companie din grup a fost infiintata in 1959 iar momentan corporatia este dezvoltata in peste 93 de tari. Din 2000 acesta afacere s-a bazat pe implementarea comertului electronic, care combina trei aspecte: vinzarea de produse catre consumatorii finali, beneficiile parteneriatului si afacerea independenta. In Europa, asemenea facilitati sunt oferite de site-urile de comert electronic AMIVO™ si VEBSO™;
• VEBSO reprezinta initialele de la Virtual Electronic Business and Shoping Oportunity) si este un portal construit de compania Microsoft pentru comert electronic in Europa de Est. Pe acest portal puteti gasi produse a peste 500 de companii din domenii diverse.

www.vebso.com


Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.