ACCENT PRO 2000 S.R.L

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

ACCENT PRO 2000 S.R.L. (AP2K) este o companie privată, înfiinţată de către Dr. Mihai IOVEA, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul Cercetare-dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie.

Aria noastră de specialitate cuprinde Imagistica cu raze X şi gama cu aplicaţii în domeniul Securităţii şi al Controlului Nedistructiv - în special radiografia digitală şi tomografia 2D şi 3D, precum şi procedee bazate pe tehnica ,,dual/multi-energy” pentru identificarea materialelor periculoase şi sisteme de înaltă rezoluţie pentru aplicaţii industriale. Întreprinderea noastră are capacitatea de a dezvolta studii şi cercetări în domeniile care se finalizează, în principal, cu realizarea de prototipuri şi demonstraţii pentru potenţiali end-useri.

În acest sens, în decursul celor 13 ani de activitate, am fost implicați în peste 18 proiecte de cercetare-dezvoltare prin intermediul Programelor EUREKA  și FP 6/7, organizate și finanțate de către REA-Comisia Europeană  și  co-finanțate de către UEFISCDI sau de companii private, în colaborare cu diferite entități CDI.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.