ACADEMIA DE TRADUCERI

check_circle Companie verificată
2

ACADEMIA DE TRADUCERI

check_circle Companie verificată
2

Despre

Academia de Traduceri a fost fondată în 2005 de un singur traducător. Astăzi suntem o echipă de 340 de traducători autorizați în toate limbile de circulație internațională.

Pentru noi oamenii reprezintă cea mai mare valoare, de aceea punem un accent deosebit pe relațiile dintre colegi, colaboratori și clienți. Fiecare membru al echipei lucrează cu pasiune și entuziasm, se implică cu idei și inițiativă, abordează activitatea cu profesionalism și etică. Împreună ne dezvoltăm personal și profesional.

Căutăm oameni talentați, pozitivi, cu idei noi, pasionați de ceea ce fac și orientați spre soluții! 

Misiunea noastră: să contribuim la succesul clienților noștri

Secretul reușitei noastre constă în pasiunea pentru traduceri. Experiența de 14 ani ne-a ajutat să înțelegem mai bine nevoile clienților și să identificăm rapid soluții eficiente.

Pentru noi contează:

Îmbunătățirea permanentă a serviciilor
Focus pe nevoile clientului
Soluții rapide și flexibilitate
Oportunitatea feedback-urilor
Munca în echipă
Comunicare eficientă
Dezvoltare profesională

 

www.academiadetraduceri.ro

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

B-dul. N. Balcescu 18, bloc Dalles, sc. B, et. 1, ap. 7, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close