ABS CONSULTING

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

ABS Consulting este o companie de consultanță în domeniul finanțărilor nerambursabile și al consultanței în afaceri. Oferim consultanţă completă şi personalizată pornind de la identificarea necesităţii de investiţie şi a oportunităţilor de realizare a ei şi până la implementarea proiectului câştigător. Garantăm prin complexitatea serviciilor noastre valoarea şi şansele reale de câştig ale proiectelor elaborate şi depuse de noi. Punem la dispoziţia partenerilor noştri cunoştinţele specializate şi experienţa practică dobândite de noi de-a lungul timpului, pentru a-i ajuta să răspundă cu succes provocărilor şi să profite de oportunităţi. Fiind o companie în plină expansiune suntem în căutarea unor oameni valoroși care doresc să se alăture echipei noastre.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.