A.I. ON WEB

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

A.I. ON WEB

Agentie de digital marketing full service cu focus pe dezvoltarea online a business-urilor. Punem pasiune in ceea ce facem pentru ca ascensiunea fiecarui brand sa fie unica si sustenabila.

De mai bine de 10 ani, dezvoltam si implementam strategii multi-channel si omni-channel, bazate pe market intelligence si lead generation pentru branduri romanesti si internationale.

Livram servicii personalizate si inovatoare si construim mixuri variate de solutii software, aplicatii mobile, desktop, web, sisteme CRM si ERP, grafica web si solutii moderne de digital maketing, branding si managementul reputatiei online.

Misiune

Artificial Intelligence on Web - Suntem cu un pas inainte intr-o piata care vrea sa aiba acces la cele mai noi tehnologii, produse si servicii. Anticipam trendurile digitale si oferim solutii inovatoare pentru dezvoltarea online a business-urilor.

Obiective

- Identificarea mixului potrivit de servicii adaptate particularitatilor fiecarui business.

- Upgrade-ul business-urilor la cele mai noi standarde din lumea digitala.

- Performanta de top a brandurilor pe care le dezvoltam: cresterea numarului de clienti, gestionarea si convertirea acestora in clienti fericiti.

- Marirea comunitatii “Artificial Intelligence on Web” si extinderea segmentului de consumatori de servicii si produse de calitate in mediul online.


 

 

 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.