Termene Just SRL

check_circle Companie verificată
17

Termene Just SRL

check_circle Companie verificată
17

Despre

Termene ro, o companie care se ocupă cu gestionarea datelor financiare și juridice ale companiilor din România. Ne aflăm în prezent într-un proces de dezvoltare accelerată. Suntem o companie solidă, stabilă. Din dorința de a crește capacitatea de gestionare a proiectelor de anvergură în care este implicată compania, ne aflăm într-un proces continuu de a recruta noi colegi pentru a dezvolta, la nivel național, rețeaua noastră de consultanți vânzări.

Suntem o echipă dinamică în care vei găsi un mediu de lucru performant dar și provocator, adecvat dezvoltării profesionale și personale. În echipa noastră vei avea parte de un mediu plăcut de lucru, vei beneficia de un plan bine stabilit pentru  evoluția ta profesională, de un sistem profesionist de evaluare a competențelor, de asigurarea tuturor coordonatelor pentru ca tu să îți poți face treaba la cele mai înalte standarde ale tale.

Viziunea noastră este să livrăm clienților noștri (companiile din România și în curând din Europa) soluțiile de business intelligence de care au nevoie. În acest context, credem că, în următorii ani, fiecare companie din lume va putea avea la dispoziție propria AI (artificial inteligence) care va învăța continuu din datele colectate și va livra fiecărui om din companie modalitatea cea mai bună de a lua decizii. Suntem implicați într-un astfel de proiect de cercetare și dezvoltare de inteligență artificială pentru România.

Suntem alături de oamenii de lângă noi atunci când au nevoie. Ne implicăm în proiecte de responsabilitate social, sponsorizăm campanii umanitare și vrem să creștem gradul de implicare în comunitatea locală și națională.
Sprijinim MagiCamp și copiii cu afecțiuni grave.

Obiceiurile noastre:

Ne place cafeaua.

Ne plac florile.
Mâncăm împreună.
Nu stăm peste program, nu muncim în weekend.
Avem o ședință zilnică de 15 minute.
Nu întârziem.

Joburi

Social

Contact

Str Nicolae Titulescu nr 32, Ploiesti PRAHOVA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close