Sc Nadora Macandi Srl

check_circle Companie verificată

Sc Nadora Macandi Srl

check_circle Companie verificată

Despre

Suntem compania cu cea mai dinamică dezvoltare în teritoriu din România.

 

Din această perspectivă, putem afirma despre noi faptul că am devenit o companie reprezentativă pe piața de profil din România, fapt întărit de numărul mare de mijloace de joc, pe care le punem la dispoziția clienților noștri.

 

Această dezvoltare este susținută de ceea noi, în interior, numim familia LAS VEGAS, care este compusă din aproximativ 600 de membrii. Suntem o familie tânără, dinamică și orientată spre creșterea și dezvoltarea companiei.

 

Ne propunem păstrarea ritmului accelerat de expansiune, dar și consolidarea poziției, prin creșterea calității serviciilor și întărirea prezenței în zona clientelei casino/high-end. Prioritară este și diversificarea tipurilor de servicii oferite.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Blvd. 15 Noiembrie nr. 47 bl. 1 sc. A et. 3 (tot etajul) ap. 7-8-9, Brasov

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close