STRAUSS Romania (Doncafe)

91

STRAUSS Romania (Doncafe)

91

Despre

  Strauss România, filiala Grupului istraelian Strauss, activeaza pe piata din Romania din 1994 si este una dintre cele mai importante companii producătoare de cafea de pe piaţa locală. Strauss România este o companie 360 grade ce oferă consumatorilor nu doar cafea, ci şi produse complementare. Fiind activă pe piaţa de retail, dar si cu solutii pentru Away From Home (HoReCa, Offices & Traffic Locations ), compania a dobândit de-a lungul anilor o expertiză solidă pe piaţa cafelei. Portofoliul companiei include brandurile Doncafe , Totti, Amigo, FORT, Tea Tales, BeanZ Cafe, Choco Divino, care se bucură de o reputaţie foarte puternică, atăt în România, cât şi la nivel internaţional. Varietatea mare de branduri de cafea, de la economy până la cele premium, sunt special create pentru consumatorii români, în urma studiilor de calitate amănunţite, întreprinse periodic, pentru a satisface o gamă extinsă de gusturi şi preferinţe.

"Confidentialitatea datelor Dvs. cu caracter personal reprezinta o prioritate pentru noi. In acest sens, va informam ca in momentul in care aplicati la aceasta pozitie, datele Dvs.cu caracter personal incluse in Curriculum Vitae precum si in celelalte documente transmise de catre Dvs.(scrisoarea de intentie, recomandarile furnizate, s.a, dupa caz), vor fi utilizate in scopul procesului de recrutare si selectie, pentru pozitia la care ati aplicat.

Doar candidatii selectati vor fi contactati si vor primi detalii suplimentare privind procesul de recrutare si selectie."

Contact

Th. Pallady 54-56, sector 3, Bucuresti