SERV CLASS SRL

check_circle Companie verificată
6

SERV CLASS SRL

check_circle Companie verificată
6

Despre

SERV CLASS, lider în sectorul combinelor agricole, deține în portofoliul său de produse o gamă largă de combine de recoltat, tractoare, prese de balotat, încărcătoare telescopice, tehnologie de recoltat furaje verzi sau sisteme de management agricol.

Încercam să fim cei mai buni. Credem că rezultatele unei echipe sunt întotdeauna mai mari decat rezultatele individuale ale membrilor echipei. Și, pentru a fi performanți ca societate, avem nevoie de oameni bine pregătiti. De aceea, ințelegem să protejăm și să dezvoltăm această resursă principală.

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Sos. RM. SARAT nr. 84 B, BRAILA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close