SCC Services Romania

252

SCC Services Romania

252

Despre

SCC (Specialist Computer Centres)  Cu un istoric de 40 de ani de continuă dezvoltare ne ajutăm clienții să își eficientizeze costurile prin îmbunătățirea operațională a întregii infrastructuri. Avem o cifră de afaceri anuală de peste 2 miliarde de Euro iar clienții noștri sunt companii mari și foarte mari din Europa ce activează în: educație, apărare, ministere publice, industria auto, bănci, tehnologie, telecomunicații, aviație, logistică și transport. Avem o prezență directă în cinci țări europene și 6.700 angajați în cadrul grupului.

În România suntem de 10 ani, unde am început la Iași cu un grup de 20 colegi; numărul  de angajări a crescut cu circa 30% pe an dezvoltând acum o echipă de peste 900 de specialiști  IT (agenți, analiști și ingineri) care oferă servicii de suport tehnic către 10.000 de clienți  în 14 limbi, 24 de ore pe zi. 

SCC Services România 

Primul sediu s-a inaugurat la Iași în aprilie 2006, unde funcționează Centrul Internațional de Asistență Tehnică și Suport pentru întreg grupul de firme. Aici avem și unicul departament de Infrastructura IT de nivel 3 din Moldova.

Al doilea sediu din Iași funcționează acum sub egida SCC Academy, unde se desfășoară activități constante de training. 

Din aprilie 2013 ne-am extins activitatea înființând la Bacău Centrul International de Servicii, ce oferă afacerii continuitate, deschidere și dinamism.

 

Echipa SCC Services România Avem o echipă impresionantă de profesioniști, tineri, inteligenți, multilingvi, cu numeroase certificări și traininguri dar mai presus de toate, cu un nivel ridicat de ambitie și dorință de autodepășire. Servicii acoperite: Service Desk, Coordonare, Monitorizare, Optimizare Infrastructură IT, Suport, Administrare, Mentenanță, Securitate, Application Packaging, Asset Management. Nivelul de cunoaștere tehnic a IT : L0, L0+ (basic), L1 (mediu), L2, L3 (avansati).

 

 

People do business. We make it work.

 

Social

Contact

Str. Niciman, Nr. 2, Cod postal 700521, Iasi