SC Vitacom Electronics SRL

check_circle Companie verificată
2

SC Vitacom Electronics SRL

check_circle Companie verificată
2

Despre

Suntem o companie de talie națională, cu experiență de 28 de ani, prezentă pe toate piețele de la cea tradițională la online, importatoare și distribuitoare de produse electrice și electronice, baterii, accesorii IT;
Se diferențiază prin faptul că este o afacere în procentaj de 100% cu capital românesc și totodată prin valori și relații cu furnizori internaționali aleși.
De-a lungul timpului am dezvoltat două branduri proprii: WELL și CHROME cunoscute la nivel național.
Am dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Apacer, Nedis, Trevi, Maxell, Goobay, NGS, ProsKit, Schrack, Powerwalker, Skross, Allocacoc.
Axându-se pe piața românească, îndeosebi pe comercializare business to business, este în continuă dezvoltare și pe piețe externe.
Viziunea sa este de a fi formator de piață prin impunerea unor standarde tot mai ridicate la serviciile prestate și de a deveni cel mai important furnizor al pieței tradiționale din domeniu.
Întotdeauna suntem deschişi si dornici să ne întărim echipa cu cei mai buni profesionişti din domeniul vânzărilor.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Media

Social

Contact

Buna Ziua FN, Cluj-Napoca,Cluj

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close