SC PROINVEST GROUP SRL

check_circle Companie verificată

SC PROINVEST GROUP SRL

check_circle Companie verificată

Despre

Compania Proinvest Group SRL activeaza prin cele trei divizii proprii, respectiv MBS Construcţii, divizia responsabilă cu dezvoltarea, producţia şi comercializarea de componente eficiente din oţel pentru industria de construcţii; MBS Inginerie, divizia responsabila cu proiectarea, producţia şi montajul de sisteme inginereşti alcătuite integral din componente produse de divizia MBS Construcţii şi MBS Industrie, divizia responsabilă cu dezvoltarea, producţia şi comercializarea de bare şi profile trase la rece pentru industrie (www.proinvestgroup.ro)

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Gradinitei, nr. 1, Pascani IASI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close