SC FLI INSTAL SERVICE SRL

check_circle Companie verificată
3

SC FLI INSTAL SERVICE SRL

check_circle Companie verificată
3

Despre

Misiunea firmei Future Line Instal este sa garanteze cel mai inalt nivel de confort si satisfactia clientului prin furnizarea de servicii, materiale de calitate si profesionalism.

Cu o experienta de 15 ani in domeniu, si o echipa cu 26 de angajati, Future Line Instal SRL poate realiza proiecte complexe de instalatii termice, destinate oricaror aplicatii: case individuale, cladiri comerciale, publice, industriale, spatii de birouri, de productie etc.

Peste 18.000 de centrale termice instalate - pentru care asiguram service in garantie si post-garantie 24 ore din 24, 7 zile din 7.

Avem expertiza in proiectarea instalatiilor termice, incluzand atat tehnologiile traditionale (centrale termice pe combustibili gazos, solid, lichid) cat si pe cele pe baza de resurse regenerabile (sisteme solare, pompe de caldura).

Joburi

Contact

Str Elev Stefanescu Stefan Nr 2, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close