SC FABRICA DE LAPTE BRASOV SA

73

SC FABRICA DE LAPTE BRASOV SA

73

Despre

Povestea Olympus începe în 1999, când produsele lactate ale brandului Olympus au intrat pentru prima oară pe piața din România. Încă de atunci, compania s-a dezvoltat constant, punând accentul mai întâi pe calitate, atât a produselor, cât și a angajamentelor față de consumatori. Olympus înseamnă credibilitate, încredere, excelență profesională și dezvoltare continuă, oferind produse în perfectă armonie cu natura și păstrând valorile tradiționale ale culturii grecești. Compania s-a dezvoltat pornind de la o afacere de familie, ocupând o poziție de top în Grecia, în industria lactatelor, iar apoi s-a extins treptat pe piețele internaționale din 38 de țări.

Pe plan local, Olympus este recunoscut pentru standardele înalte de calitate pe care le aplică produselor din portofoliu. În 2011, Olympus a deschis cea mai mare fabrică din țară, în localitatea Hălchiu, jud. Brașov, fiind considerată cea mai avansată tehnologic fabrică din S-E Europei, lucru care a poziționat compania ca una dintre cele mai relevante pe piața lactatelor din România.

Povestea însă nu se oprește aici. Investițiile continuă, portofoliul de produse este în continuă dezvoltare, iar acțiunile pentru comunitate și experiențele oferite consumatorului continuă procesul de amplificare.

Alătura-te echipei noastre, o echipă tânară, dinamică, ce beneficiază de un mediu de lucru la standarde înalte, pentru ca împreuna să ducem povestea mai departe.

http://www.iaurtgrecesc.ro/welcome/cariere

Social

Contact

Str. Apei, nr. 109, Baraolt