SC EXPUR SA

check_circle Companie verificată
16

SC EXPUR SA

check_circle Companie verificată
16

Despre

EXPUR este una dintre cele mai mari societăți din România din domeniul procesării oleaginoaselor.

Compania procesează semințe de floarea-soarelui și rapiță producând ulei brut, ulei rafinat și șroturi proteice. Aceste uleiuri sunt comercializate atât pe piețele interne, cât și pe cele externe, iar șroturile proteice sunt vândute, în mare parte, către clienți persoane fizice și către producători de hrană pentru animale din România.

 

Din momentul achiziționării sale de către Grupul Alimenta de la Guvernul României, EXPUR a demarat un program de extindere având drept obiectiv modernizarea tehnologică, aderarea la normele de mediu, precum și extinderea capacității de procesare și dezvoltare a unităților de depozitare.

În vederea extinderii lanțului de producție, sporind, în același timp și valoarea produselor, EXPUR  a construit în anul 2008 o instalație pentru producerea de biodiesel cu o capacitate de 100.000 tone. Materia primă pentru aceasta o reprezintă uleiul de rapiță produs la nivel intern, iar producția este vândută, în principal, pe piața locală.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Sos Amara, nr. 3, Ialomita,, Slobozia, Ialomita

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close