SC Charter Broker SRL

1

SC Charter Broker SRL

1

Despre

Memento Group este cel mai mare grup turistic integrat, prezent pe piaţa din România încă din anul 1997.

Sub umbrela Memento Group se găsesc o serie de business-uri cu specific în industria turismului, având experienţă îndelungată pe pieţele locale europene, dar și multe planuri frumoase de viitor. Memento Group se află într-o continuă evoluție și îşi propune să facă fericiți cât mai mulți turiști, din cât mai multe teritorii.

Memento Group operează în cinci divizii principale:

Christian Tour – cea mai mare agentie de turism din Romania, este membru fondator al Memento Group. Cu prezenţă proprie pe 5 pieţe importante de turism ale Europeo – Polonia, Ungaria, Serbia, Republica Moldova şi România - acesta se constituie în brandul grupului specializat pe servicii de turism outgoing.

Memento Holidays înglobează activitatea de tour-operare şi incoming, implicit și agenţiile partenere sau proprii din destinaţiile turistice operate.

Memento Hotels reprezintă segmentul de hoteluri al grupului, care are deja 3 unități hoteliere în portofoliu pe care operează începând cu anul 2015.

Memento Bus este compania de transport turistic a grupului ce asigură atât serviciile specifice de transport, cât şi flota aferentă desfăşurării programelor turistice.

iMemento reprezintă divizia de tehnologie a Memento Group, cu sediul central la New York şi îşi propune să aducă pe piaţa de profil, soluţii tehnologice avansate pentru toate domeniile de activitate din industria turismului. Printre aceastea se numâră: un sistem de gestiune hotelieră şi de gestiune a restaurantelor, un sistem de channel management pentru platformele de rezevări hoteliere, site-uri de rezervări online pentru hoteluri, bilete de autocar, bilete de avion sau soluţii tehnice avansate de integrare business-to-bussines pentru toate cele de mai sus.

 

Pe piata din Romania iMemento.com a lansat doua platforme inovative de rezervari online – transport auocar prin Memento BUS.com si rezervari cazare in Romania prin HelloRomania.eu.

Social

Contact

P-ţa CHARLES DE GAULLE 15, etaj 13, Bucuresti