Recruiter Family

check_circle Companie verificată

Recruiter Family

check_circle Companie verificată

Despre

Recruiter Family Srl este o firma infiintata in 06.12.2017, autorizata de catre ITM Mures pentru a activa pe codul CAEN 7810 

- Aceasta clasa include listarea locurilor de munca vacante si recomandarea sau plasarea solicitantilor pentru o slujba, in situatia in care persoanele recomandate sau plasate in munca nu sunt angajati ai agentiilor de ocupare a fortei de munca. 

Aceasta clasa include: 
-activitati de investigare, selectie si plasare a fortei de munca, inclusiv activitati de cautare si plasare de personal executiv 
-activitati ale agentiilor si birourilor de casting, cum ar fi agentiile artistice 
-activitati ale agentiilor on-line pentru plasarea fortei de munca 

Pentru mai multe informatii despre locurile de munca va rugam accesati pagina de facebook.

De asemenea ne puteti contacta la nr de telefon 0740 190 500.

https://www.facebook.com/RecruiterFamily/

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. Evreilor Martiri nr 24, Targu Mures

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close