Colorit.ro

3

Colorit.ro

3

Despre

Colorit.ro se claseaza in topul liderilor pe piata romaneasca in segmentul alocat materialelor pentru pictura, hobby si mestesuguri prin serviciile si produsele de cea mai buna calitate oferite clientilor.

Atat magazinul online Colorit.ro cat si cele doua magazine fizice din Bucuresti sunt rezultatul a peste 20 de ani de experienta in domeniul comertului cu materiale pentru pictura. Permanenta legatura cu clientii nostrii ne-a ajutat sa intelegem exact nevoile acestora, sa ne imbunatatim cunostintele in acest domeniu si sa oferim la randul nostru aceste informatii altor clienti.

RoArt Distribution este unic importator si distribuitor in Romania al marcilor: Lukas, Nerchau, Sennelier, Raphael, Renesans, Isabey, Iwata, Tintoretto, Harder & Steenbeck, Jacquard, Sculpey si altele.

Contactul permanent cu producatorii interni si internationali prin participarea la targuri interne si internationale de profil, grija pentru selectarea produselor cat mai adecvate nevoilor clientilor, seriozitatea si viteza cu care acestia sunt serviti, sunt prioritatile noastre. Toate aceste calitati ne-au adus reputatia de furnizor stabil si serios, Colorit.ro detinand pozitia de lider pe piata on line de materiale pentru pictura, hobby si mestesuguri.

Social

Contact

Str. Ion Campineanu nr 24 (magazin Colorit), Bucuresti