RISE SPEDITION SRL

8

RISE SPEDITION SRL

8

Despre

Infiintata in anul 2008 cu capital integral privat, S.C. RISE SPEDITION S.R.L. are ca domeniu principal de activitate transportul de marfuri in regim rutier international si national cu autovehicule proprii sau inchiriate. Totodata, compania este licentiata pentru intermedierea transporturilor rutiere interne si internationale de marfuri si detine in portofoliu peste 380 de clienti activi si peste 250 de firme de transport contractate, din diverse tari si locatii ale Europei, in asa fel incat orice destinatie poate fi considerata „langa casa”.

Viziunea noastra este de a ne dezvolta continuu structura, calitatea si complexitatea serviciilor astfel incat pana la sfarsitul anului 2020 sa ajungem in top 5 companii de transport din Romania.

Misiunea noastra este sa ne folosim constructiv si eficient, la capacitate maxima, forta cu care suntem inzestrati pentru a transforma acea constructie mentala pe care am elaborat-o, in realitate.

Suntem o echipa tanara, plina de entuziasm, cu simt creativ foarte bine dezvoltat, in permanenta cautare de a obtine excelenta in tot ceea ce facem.

Responsabilitatea si flexibilitatea de care dam dovada ne ajuta sa evoluam permanent si sa ne dezvoltam business-ul intr-un ritm sanatos, minimizand totodata la maxim riscurile la care suntem supusi, prin aplicarea unor strategii si tehnologii moderne si inovative.

Vino sa te alaturi echipei noastre si iti vei imbogati cunostintele profesionale pentru a-ti putea forma o cariera solida in domeniul transporturilor.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

STRADA OLTETULUI NR 30, SECTOR 2, BUCURESTI, BUCURESTI