Photomapping S.R.L.

check_circle Companie verificată
1

Photomapping S.R.L.

check_circle Companie verificată
1

Despre

Photomapping este un startup românesc, lansată prin programul Startup Nation 2017, formată din specialiști cu experiență în culegerea datelor geo-spațiale.
Oferim clienților noștri imagini stradale, ortofotoplanuri, modele 3D, scanare LiDAR și elementele topografice extrase din acestea prin fotogrammetrie si digitizare. Distribuim echipamente GNSS și softuri GIS.
Dorim să ne extindem serviciile și in domeniile topografie și cadastru la nivel național, iar pentru aceasta căutăm colegi ambițioși cu experiență în domeniu.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Bucegi, 1a, Bl:1b, Ap:2, -, Cluj-napoca

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close