Pagini Aurii

check_circle Companie verificată

Pagini Aurii

check_circle Companie verificată

Despre

FCR Media On Line este membra a grupului FCR Media inregistrata in Estonia ca furnizor de servicii media digitale in 12 tari. In prezent serviciile noastre sunt prezente pe piata de business din Irlanda, Suedia, Republica Ceha, Slovacia, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Rusia, Ungaria si Croatia. In luna iulie 2015, grupul FCR Media s-a extins in Uruguay si America Latina.

FCR Media On Line este detinatorul brand-ului “Pagini Aurii" in Romania, partenerul de traditie si incredere al oricarei companii din tara noastra in domeniul serviciilor de publicitate si de informatii de afaceri.

Pagini Aurii a intrat pe piata romaneasca in anul 1997 si este liderul pietei de ghiduri clasificate din Romania ce furnizeaza informatii despre companiile romanesti in mediul tiparit, online, pe mobil sau prin aplicatii multimedia. Portofoliul Pagini Aurii include o selectie larga de produse de informare, care sa acopere toate nevoile de marketing si publicitate pentru întreprinderilor mici si mijlocii, ajutand in principal IMM-urile in a alege corect parcursul in lumea de publicitate si marketing.

Ghidata de viziunea de a fi prima alegere pentru utilizatori cand au nevoie de furnizori profesionisti de produse si servicii si de a oferi companiilor romanesti o platforma eficienta si completa de promovare, Pagini Aurii s-a dezvoltat permanent si s-a adaptat rapid cerintelor pietei. Prin urmare, din anul 2011, compania a devenit furnizor oficial de informatii business pentru Google si partener oficial pentru cea mai cunoscuta platforma internationala business to business – Europages. In prezent, reteaua de informare si servicii de publicitate business este formata din www.paginiaurii.ro , www.rent-a-site.ro , www.netsync.ro , www.360insideview.ro , www.website-test.ro , www.websiteguru.ro, inregistrand peste 75 de mii de vizitatori unici pe zi.

www.paginiaurii.ro , este cel mai accesat motor de cautare business din Romania, ce contine cea mai complexa baza de date business care ofera acces liber si gratuit la informatii despre mai mult de 1,4 milioane de entitati juridice din tara noastra.

Pagini Aurii opereaza cu metode moderne de lucru, raspunde repede la schimbarile de pe piata romaneasca si in mod constant, investeste in formarea si petrecerea timpului liber a personalului sau.

 

Te asteptam in echipa Pagini Aurii!

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close