PARTUM INVEST

PARTUM INVEST

Despre

Pensiunea Grosspold este situată în Apoldu de Sus, intr-o zona cu peisaje incredibile, cu paduri dese si coaste abrupte de deal, intre care se ascund stane, pasuni si case de vanatoare.

Aici, fiecare camera isi are propria poveste. Asa se face ca vii in vacanta si primesti cheia spre un taram aparte, dupa gustul sufletului. Poti alege intre un spatiu somptuos, unul romantic, altul idilic si tot asa, fiecare indemnand la visare. 

Pensiunea Grosspold din satul sasesc Apoldu de Sus, va asteapta cu 8 camere si apartamente deosebite, fiecare dintre ele avand un design diferit. Proprietatea este dotata cu aer conditionat si ofera acces WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita, o gradina cu terasa si un restaurant traditional plus un bar. Apartamentele sunt mobilate confortabil si luxos, dotate cu TV prin cablu si baie privata. Micul dejun poate fi servit zilnic, iar pranzul si/sau cina se pot servi la cerere in restaurantul din incinta. Oaspetii de la Grosspold se pot relaxa in lounge-ul comun si pot face plimbari cu bicicleta pe traseele de ciclism din jurul proprietatii.

Joburi

Echipa noastră e completă... momentan

Compania noastră este în continuă extindere. Noi posturi ar putea fi disponibile în curând. Te vom anunța când apar joburi noi dacă marchezi compania ca fiind favorită folosind butonul de mai sus.

Social

Contact

Strada Lunga, nr. 34, Sibiu