NELSA CONSTRUCTII CASE

check_circle Companie verificată
8

NELSA CONSTRUCTII CASE

check_circle Companie verificată
8

Despre

S.c. Nelsa Constructii  Case S.r.l. este o companie specializata in proiectarea si executia de case pentru beneficiari persoane fizice. In prezent echipa este formata din 7 arhitecti si 4 ingineri de rezistenta. Media de varsta este de 30 ani asadar suntem o echipa tanara si entuziasta. Ne practicam meseria cu entuziasm si am implementat o intreaga serie de proceduri astfel incat sa simplificam intreg parcursul proiectare - autorizare - executie. 

Pana in prezent ne-am dedicat realizarii proiectelor de case. In tot acest timp am autorizat peste 800 de proiecte la nivel national iar in ultimele 12 luni am livrat aproximativ 160 de proiecte case in toata Romania. 

Mediul de lucru este unul placut intr-o atmosfera relaxata. Anul 2019 aduce noi oportunitati de angajare asadar asteptam cv-urile dvs.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

MARARESTI, NR.42, BL.1, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close