MiniCRM

check_circle Companie verificată
2

MiniCRM

check_circle Companie verificată
2

Despre

La MiniCRM lucrăm de 10 ani pentru a ne ajuta clienții să construiască afaceri care să aibă succes pe termen lung. În anul 2020, MiniCRM a intrat pe lista Deloitte Fast 500 EMEA a companiilor cu cea mai rapidă creștere. Astăzi, peste 1704 companii folosesc zilnic MiniCRM atât în România, cât și în Ungaria.

La MiniCRM, nu creăm doar un produs ci și îndeplinim sarcini. MiniCRM este un concep de business care pune accent pe clienti si pe construirea unui business viabil si de succes pe termen lung. Implementăm sisteme CRM pentru a schimba semnificativ modul în care angajații gândesc despre clienți și facilităm comunicarea cu aceștia.

MiniCRM se adresează persoanelor care doresc să cunoască nevoile reale ale clienților, să fie mai organizate, să își mărească veniturile și să își dezvolte compania folosind o soluție de management modernă. Misiunea noastră este de a realiza produse inovatoare, bine concepute, care să permită companiilor să servească mai mulți clienți.

Valorile MiniCRM de bază sunt următoarele: îmbunătățirea constantă, onestitatea, deschiderea, conștientizarea de sine și a fi corecte. Ne dorim să oferim soluții excelente, să creăm ceva unic și să ne îmbunătățim ca individ și ca echipă. Suntem mândri că suntem diversi și în loc să fim asimilați ne place să ne afișăm calitățile.

Alături de echipa MiniCRM de profesioniști pasionați, construim cel mai bun produs din afacere, experimentăm, acordăm atenție detaliilor, învățăm și tratăm oamenii corect.

MiniCRM este calea cea bună spre succes! Hai și tu alături de noi!

 

„Bucurați-vă de ziua dvs., faceți o muncă excepțională, construiți cel mai bun produs din afacere, experimentați, acordați atenție detaliilor, tratați-i bine oamenilor, ascultați-i, presupuneți că toți ceilalți își fac treaba și cu cele mai bune cunoștințe, spuneți adevărul, uneori sunt de acord să nu fie de acord, au un impact pozitiv asupra lumii care ne înconjoară, dă înapoi și continuă să înveți. Fă ceea ce trebuie. Calea corectă. Cu oamenii potriviți. Toate celelalte sunt secundare. " CEO, MiniCRM

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

1075 Budapest, Madách Imre út 13-14., Budapesta

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close