Marsh Broker de Asigurare-Reasigurare S.R.L.

10

Marsh Broker de Asigurare-Reasigurare S.R.L.

10

Despre

About Marsh

 

Marsh, a global leader in insurance broking and risk management, teams with its clients to define, design, and deliver innovative industry-specific solutions that help them protect their future and thrive. It has approximately 25,000 colleagues who collaborate to provide advice and transactional capabilities to clients in over 100 countries. Marsh is a wholly owned subsidiary of Marsh & McLennan Companies (NYSE: MMC), a global team of professional services companies offering clients advice and solutions in the areas of risk, strategy and human capital. With 52,000 employees worldwide and annual revenue exceeding $10 billion, Marsh & McLennan Companies is also the parent company of Guy Carpenter, a global leader in providing risk and reinsurance intermediary services; Mercer, a global leader in human resource consulting and related services; and Oliver Wyman, a global leader in management consulting.

Follow Marsh on Twitter @Marsh_Inc.

 

Despre Marsh  

Marsh, lider mondial in brokerajul in asigurari si consultanta de risc, creaza parteneriate cu clientii sai pentru a identifica, inventa si implementa solutii inovatoare specifice fiecarei industrii menite a proteja afacerea clientilor si a-i ajuta sa se dezvolte. Avem o echipa de peste 24.000 de profesionisti care colaboreaza pentru a oferi consultanta si putere de negociere clientilor din peste 100 de tari. Marsh este parte a Marsh & McLennan Companies, un grup ce ofera servicii profesionale prin 51.000 de angajati la nivel mondial si cu venituri de peste 10 miliarde USD, din grup mai facand parte si Guy Carpenter, specialist in risc si reasigurari; Mercer, furnizor de servicii si consultanta HR; si Oliver Wyman, consultanti de management. Grupul este listat (simbolul: MMC) pe bursele din New York, Chicago si Londra.

Urmariti Marsh pe Twitter @Marsh_Inc.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Calea Floreasca nr. 169A, Corp A1, et. 3, sector 1, Bucuresti