MALCHEM Romania S.r.l.

MALCHEM Romania S.r.l.

Despre

Compania MALCHEM este producator de top al vopselelor industriale si anticorozive in Polonia.

Infiintata in anul 1981, in Polonia, MALCHEM Sp. z o.o., este o companie de familie, cu capital integral privat. 

 

De peste 30 de ani, compania dezvolta si produce o gama variata de vopsele si emailuri pentru protectia impotriva coroziunii, cu aplicabilitate in domeniul industrial. MALCHEM pune la dispozitia clientilor, atat solutii care s-au dovedit fiabile in domeniul industrial, cat si solutii individuale, concepute special pe baza cerintelor clientilor.

 

Pentru a asigura calitatea superiora a produselor, precum si pentru a satisface asteptarile clientilor, compania a implementat sistemul de managment al calitati si in 2006 a devenit certificata ISO 9001.

 

Cu alte cuvinte, MALCHEM reprezinta o marca puternica, calitate superioara a produselor si o experienta de peste 30 de ani in domeniul protectiei anticorozive.

 

MALCHEM international

Grupul de companii MALCHEM, prin partenerii si prin filialele sale din diferite tari, continua se extinda lantul sau de distributie, la nivel international. Produsele MALCHEM, suportul tehnic si serviciile oferite sunt deja disponibile pe piete europene importante, cum ar fi: Polonia, Germania, Austria, Elvetia, Franta, Rusia, Ukraina, Lituania, Letonia si Estonia, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Romania si Bulgaria.

 

MALCHEM in Romania

Inca din anul 2014, produsele MALCHEM sunt prezente si pe piata din Romania, reusind se devina, intr-un timp scurt, o marca apreciata de clientii nostri.

MALCHEM Romania S.r.l. ca reprezentanta oficiala: importator si distribuitor al produselor MALCHEM, isi dezvolta cu succes activitatea pe piata din Romania. Oferim clientilor nostri produsele si serviciile noastre in toata tara. Sediul si depozitul nostru se afla in localitatea Puchenii Mari, jud. Prahova (50 de km. de Bucuresti si 15 km. de Ploiesti). Birourl nostru de vanzari se afla in Bucuresti. 

 

Oferim clientilor nostri solutii complete pentru protectia anticoroziva, folosite in diverse domenii industriale:

structuri metalice si constructii,
poduri si infrastructura,
petrol si gaze,
petrochimie si industria chimica,
energie si telecomunicatii,
hidrotehnica,
masini si echipamente,
agricultura,
minerit
transport;

 

Pe langa produsele si solutiile oferite, compania noastra asigura clientilor consultanta profesionala, asistenta si suport tehnic pentru:

proiectanti si designeri,
producatori,
executanti si vopsitori,
investitori si clienti individuali,
personal tehnic si productie;

 

Bazandu-ne pe experienta si know-how-ul nostru in domeniu, recomandam clientilor nostri cele mai eficiente solutii pentru protectia anticoroziva, asigurand in acelasi timp consultanta privind aplicarea produselor.

Joburi

Echipa noastră e completă... momentan

Compania noastră este în continuă extindere. Noi posturi ar putea fi disponibile în curând. Te vom anunța când apar joburi noi dacă marchezi compania ca fiind favorită folosind butonul de mai sus.

Contact

Tarcu 2, Nr 358, Puchnii Mari