MAG IMOBILIARE ONLINE SRL

check_circle Companie verificată

MAG IMOBILIARE ONLINE SRL

check_circle Companie verificată

Despre

ImobiliareMag.ro este un portal de anunturi imobiliare venite atat de la agentiile imobiliare, dezvoltatori dar si de la particulari. Aveti acces la locuinte - apartamente, case/vile - de vanzare sau de inchiriat din Bucuresti. De asemenea gasiti si anunturi prestari servicii cat si servicii imobiliare complexe oferite de ImobiliareMag.ro. Pachet complet de Servicii privind:

-Construirea unui imobil/achizitionarea unui apartament, documente necesare, amenajari interioare/exterioare, achizitionarea mobilei, aparatura electrocasnica

-Preluarea unei cladiri si administrarea acesteia, operarea, intretinerea, managementul tehnic si financiar, expertize de specialitate, consiliere privind consumurile energetice si alte utilitati. Toate sub acelasi nume: ImobiliareMag.ro

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Strada Calea Grivitei nr. 180, etaj 2, sector 1, Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close