KINDERPEDIA

check_circle Companie verificată
2

KINDERPEDIA

check_circle Companie verificată
2

Despre

Kinderpedia este o platformă online pentru grădinițe, educatori și părinți, disponibilă și sub formă de aplicație nativă Android și iOS. Este un instrument inteligent care ajută educatorii să comunice mai eficient cu părinții, să păstreze o evidență organizată a tuturor datelor importante despre copil, cât și un istoric al activității acestuia. Pentru părinte, aplicația este o fereastră către cele mai relevante informații referitoare la ce a făcut copilul la grădiniță: dacă a mâncat, dacă a dormit, dacă a fost bine dispus, cum s-a implicat în activitățile zilei. Nu în ultimul rând, această platformă e foarte utilă administratorilor de grădinițe, pentru că pot accesa cu ușurință rapoarte de prezență, rapoarte cu privire la activitatea educatorilor, dar și situații financiare.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Calea Plevnei 46-48, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close