Instaltek Project S.R.L.

check_circle Companie verificată
3

Instaltek Project S.R.L.

check_circle Companie verificată
3

Despre

INSTALTEK PROJECT este o companie specializata in proiectarea completa in domeniul instalatiilor pentru constructii (electrice/ detectie incendiu, termice/ climatizare/ ventilare, sanitare/ stingere incendiu) oferindu-va cele mai sustenabile solutii.
Personalul companiei este format din specialisti cu o solida pregatire profesionala care sunt in
permanenta la curent cu inovatiile din domeniul instalatiilor oferind solutii tehnice si economice
care sa respecte solicitarile clientului.
Compania INSTALTEK PROJECT are in prezent cadrul departamentului de proiectare ingineri cu experienta atat in sectorul constructiilor civile cat si industriale si este in continua dezvoltare. 
Dintre partenerii nostri amintim: Prime Kapital, NEPI Rockcastle, One United, Optim Project Management, One PM, GlobalWorth, Primavera Development, WorldClass, Savana, Cumulus Architecture, K-BOX Construction Design sau HB Design.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Ion Brezoianu, 23-25, Et. 3, Corpul B, Palatul Universul, București, Sect 1

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close