INTEGRA SRL

67

INTEGRA SRL

67

Despre

Fondată n anul 1991, beneficiara unei fabrici moderne de procesare a cărnii din 2007, Integra este unul dintre principalii furnizori de carne de porc, vită și oaie din Romnia.

Poziționarea noastră și sistemul logistic dezvoltat ne oferă avantajul de a livra clienților n cel mai scurt timp, pastrnd prospețimea și calitatea produselor.Certficările obținute de noi (High level Internatonal Food Standard I.F.S.; ISO: 22000/2005; ISO: 9001/2008) atestă standardele nalte de lucru, asigurate de echipa noastră de calitate.

Știind că așteptările consumatorilor nu ncetează niciodată să crească, ne preocupăm permanent să construim calitate superioară n tot ceea ce facem.

Produsele Integra sunt obținute n condiții sigure de igienă, din materii prime provenite de la furnizori cu renume. Pastrnd specificul tradițional, fără adaosuri de coloranți și adiGvi, nu punem n pericol sănătatea consumatorului și calitatea produsului.

Vă invităm să ne cunoașteți!

Joburi

Echipa noastră e completă... momentan

Compania noastră este în continuă extindere. Noi posturi ar putea fi disponibile în curând. Te vom anunța când apar joburi noi dacă marchezi compania ca fiind favorită folosind butonul de mai sus.

Contact

Strada Cartierului, nr 2, 2A, 2B, Oras Chitila, Judet Ilfov, CHITILA