IMLMOTOARE S.R.L.

3

IMLMOTOARE S.R.L.

3

Despre

IMLMOTOARE s.r.l. dealer unic al DEUTZ AG in Romania

IML Motoare ( denumire comerciala ) este o societate comerciala infiintata in anul 2007 prin asocierea IML Motori S.R.L. - Italia ( www.imlgroup.it ) si o parte romana. Experienta de peste 100 de ani a IML Motori S.R.L. in domeniul produselor si serviciilor Deutz vine sa sustina ideea unei dezvoltari durabile in conditiile asigurarii unui ambient profesionist. 

Societatea dispune de o suprafata de hala acoperita de cca. 350 m2 si spatiu operativ - birouri - de cca 150 m2. Cu o echipa de 12 persoane, departamente dedicate si suport de clienti corespunzatoare, IML Motoare asigura in mod direct suport tehnic si comercial pentru o gama larga de aplicatii si produse DEUTZ.

IML Motoare a promovat inca de la inceput o buna imagine a produselor Deutz in piata romaneasca si a realizat colaborari permanente in Romania cu peste 1.200 de parteneri. In portofoliul IML Motoare intra societati din sectoare de activitate precum constructii cai ferate, constructii drumuri si poduri, navigatie si transporturi maritime si fluviale, operare aeroportuara, ateliere de reparatii diverse sau clienti finali posesori ai unui echipament cu motor Deutz.

Activitatea este concentrata in trei segmente principale:

comercializarea de piese de schimb originale DEUTZ,  consumabile ( filtre, curele, senzori), lichide de operare ( ulei original , antigel original si aditivi de motorina ) sau a motoarelor revizionate in fabrica comercializarea de motoare noi ( diesel si gaz ) pentru aplicatii diverse si a sistemelor de cogenerare suport tehnic specializat pentru reparatii si intretinere motoare diesel DEUTZ si Farymann

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. BRĂILEI 332, GALAŢI