Horizon Infinity Jobs

2

Horizon Infinity Jobs

2

Despre

Horizon Infinity Jobs este o companie de  plasare a fortei de munca, ce pune accent pe recrutarea si plasarea personalului navigant si de asemenea, a soferilor profesionisti si a altor categorii de lucratori, pentru companii ce au ca domeniu de activitate: transport fluvial, transport maritim pe distante scurte, croaziere pe rau, transporturi rutiere si constructiile civile.

Horizon Infinity Jobs a fost infiintata de catre Johan de Bot (antreprenor / consultant în transporturi multimodale europene pe apă, feroviar și rutier) si Marylou Overmeer (specializata in managementul resurselor umane și managementul flotei). 

Personalul recrutat si plasat de catre Horizon Infinity Jobs este supravegheat in maniera profesionista prin intermediul birourilor noastre din Romania si Olanda. Toti membrii echipajelor maritime beneficiaza de un contract romanesc de munca legal. Pentru fiecare membru al echipajului se incheie asigurare medicala.

 

Joburi

Echipa noastră e completă... momentan

Compania noastră este în continuă extindere. Noi posturi ar putea fi disponibile în curând. Te vom anunța când apar joburi noi dacă marchezi compania ca fiind favorită folosind butonul de mai sus.

Social

Contact

Traian nr. 68 A, cladirea GMB, etaj 5, Constanta