Hora Credit Ifn S.A.

check_circle Companie verificată
8

Hora Credit Ifn S.A.

check_circle Companie verificată
8

Despre

Despre HORA CREDIT

HORA CREDIT IFN S.A. este o companie înființată în Martie 2016 conform Legii nr. 31/1990 sub formă de societate pe acțiuni, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/3777/2016 și are cod unic de înregistrare 35795481. Sediul central al companiei este în România, București, Splaiul Unirii nr. 16, clădirea Muntenia, etaj 2, birou 212, sector 4.

Compania HORA CREDIT IFN funcționează în baza legii nr. 93/2009 şi în conformitate cu reglementările Băncii Naționale a României aplicabile instituțiilor de credit.

Compania HORA CREDIT este autorizată de Banca Națională a României, fiind înregistrată în Registrul General sub nr. RG-PJR-41-110313/09.09.2016.

De ce HORA CREDIT?

Întrucât compania noastră se bazează pe transparență, ne adresăm deschis clienților noștri și ne dorim o relație bazată pe onestitate, încredere și sinceritate.

Venim în întâmpinarea clienților cu un produs de creditare rapid, sigur și ușor.

Urmărim dezvoltarea gamei de produse pentru diversificare și lărgirea ariei de opțiuni a clienților.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close