Higiene Lacroix SRL

4

Higiene Lacroix SRL

4

Despre

De 11 ani sustinem igiena si curatenia in Romania!

Igiena mainilor si a suprafetelor in medii profesionale sau publice reprezinta domeniul nostru de expertiza.

Am dezvoltat gama LePapier de produse din hartie destinate stergerii sau uscarii suprafetelor. Linia de produse din hartie LePapier acopera gama completa de prosoape hartie pliate, hartie igienica jumbo sau bulk-pack, rulouri prosop, hartie industriala si role medicale. In completarea gamei de produse din hartie pentru igiena este si gama de dispensere de hartie si dozatoare sapun LePapier, fabricate din otel inoxidabil sau din plastic ABS. Uscatoarele de maini Fluxo prezentate in premiera la targul international ISSA Interclean din Varsovia se evidentiaza prin doua caracteristici competitive principale: calitatea si eficienta. 

Producator de top, lider national in productia si distributia de echipamente si consumabile destinate igienei comunitatilor, Higiene Lacroix intretine relatii economice cu pese 10 tari din intreaga lume situandu-se in top 5 distribuitori nationali specializati in igiena profesionala.

Joburi

Echipa noastră e completă... momentan

Compania noastră este în continuă extindere. Noi posturi ar putea fi disponibile în curând. Te vom anunța când apar joburi noi dacă marchezi compania ca fiind favorită folosind butonul de mai sus.

Contact

Piata Teatrului nr.3, bl.3, sc.A, ap.8, Brasov