Herlan & Associates

check_circle Companie verificată

Herlan & Associates

check_circle Companie verificată

Despre

Herlan & Associates SRL a fost înfiinţată în 2005. În anii următori înfiinţării am extins constant activitatea noastră economică. Clienţii noştri apreciază faptul că suntem un partener de încredere, care înţelege cerinţele lor şi este permanent interesat de a crea plusvaloare pentru ei. In anii 2011 şi 2012 am fost desemnaţi cu premiul întâi de către Corpul Experţilor Contabili şi al Contabililor Autorizaţi din Romania in judeţul Sibiu.

Herlan & Associates acopera o gama larga de servicii de consultanta financiar contabila, contabilitate, consultanta fiscala, resurse umane. Pentru fiecare dintre clientii nostri avem o oferta adecvata, in functie de nevoile si preferintele fiecaruia – atat pentru societati nou infiintate, cat si pentru IMM-uri sau concerne.

Herlan & Associates este membra activa a:

Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR)

Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCF Sibiu)

Clubului Economic German din Transilvania (DWS)

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Calea DUMBRĂVII 74, Sibiu

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close