GNEX SYSTEMS SRL

GNEX SYSTEMS SRL

Despre

Cine suntem?

GNEX este un concept nou pe piata clujeana in materie de gadget-uri, care imbina distractia cu profesionalismul.

Reprezentam brand-uri precum: DJI, Walkera, E-twow, Ninebot, GoPro, Sjcam, Xiaomi, s.a.

Cu ce ne ocupam?

Specialitatea noastra sunt dronele, produse inovative cu ajutorul carora putem explora, vizualiza si percepe tot ceea ce ne inconjoara. "Un observator bun poate fi la inaltime, doar daca el se afla la inaltime"

La noi gasiti de asemenea o gama variata de transportoare electrice, cum ar fi trotinetele si bicicletele electrice, produsele Ninebot, precum si hoverboard-uri.

O alta categorie de gadget-uri, o reprezinta camerele spy, camerele auto si dispozitivele de monitorizare.

De ce am ales acest domeniu?

Fiind pasionati de tot ceea ce inseamna tehnologie si inovatie, dorim sa aducem publicului din Romania ultimele noutati de pe piata internationala prin intermediul comertului online dar si prin intermediul targurilor si evenimentelor de specialitate.

Unde ne gasiti?

Fie ca sunteti interesat de un produs, fie ca vreti sa fiti la curent cu ultimele trend-uri in materie de tehnologie, sau pur si simplu sunteti interesat de cum funcioneaza produsele noastre, ne gasiti online pe www.gnex.ro, sau fizic in showroom-ul nostru din Cluj Napoca, Bd. Eroilor, Nr. 18.

Echipa GNEX

 

Suntem un colectiv tanar si dornic de afirmare pe piata din Romania. La baza principiilor noastre se afla profesionalismul fata de client, inclinatie catre ecologie si nu in ultimul rand, pasiune pentru tehnologie. 

 

Joburi

Echipa noastră e completă... momentan

Compania noastră este în continuă extindere. Noi posturi ar putea fi disponibile în curând. Te vom anunța când apar joburi noi dacă marchezi compania ca fiind favorită folosind butonul de mai sus.

Contact

Eroilor nr 18, Cluj Napoca