GALMEDMUN SRL

GALMEDMUN SRL

Despre

Punem preţ pe calitatea serviciilor pe care le oferim partenerilor noștri din orice domeniu de activitate.

Sănătatea și securitatea angajaților  sunt importante  pentru buna desfășurare a activității pe care societatea o întreprinde, dar și pentru noi, pentru că ne dorim ca angajații  să fie apți de muncă pentru a intreprinde cu stoicism toate activitățile ce le sunt încredințate, din toate punctele de vedere ale sănătății.

Urmărim identificarea riscurilor profesionale și testarea aptitudinii în muncă a angajaților, promovarea stării de sănătate a acestora, prevenția îmbolnăvirilor legate de profesie, diagnosticul precoce al afecțiunilor profesionale și a celor legate de profesie, scăderea absenteismului la locul de muncă.

Acest serviciu permite angajatorului să cunoască, în limitele legii, starea de sănătate a angajatului, în strictă legatură cu procesul muncii, pe toată perioada cât acesta este angajat și să respecte legislația în vigoare.

Joburi

Echipa noastră e completă... momentan

Compania noastră este în continuă extindere. Noi posturi ar putea fi disponibile în curând. Te vom anunța când apar joburi noi dacă marchezi compania ca fiind favorită folosind butonul de mai sus.

Social

Contact

Str. Traian, Nr.58, Galati