FILADELFIA GROUP

check_circle Companie verificată

FILADELFIA GROUP

check_circle Companie verificată

Despre

Filadelfia Group, companie cu capital 100% românesc, este mărturia unei filosofii de business construită pe valori puternice, în centrul cărora se află clienții și angajații proprii. Suntem o echipă sudată alcătuită din profesioniști și împreună am reușit să construit un brand puternic pe toate piețele de profil pe care activăm și să dezvoltam parteneriate solide cu toți colaboratorii noștri.

Integritatea, excelența în ceea ce facem, pasiunea, consecvența și grija față de mediul înconjurător sunt valorile după care ne ghidăm întreaga activitate.

Căutăm oameni care își doresc să se dezvolte, care pun accent pe calitate și care caută în permanență să evolueze și să obțină rezultate performante. Dacă crezi în tine, dacă crezi în valorile Filadelfia Group, dacă pentru tine dezvoltarea ta este un proces continuu și dacă obiectivul tău profesional coincide cu așteptările noastre cu certitudine îți vei găsi locul alături de noi. 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

CALEA MOLDOVEI NR 18, BISTRITA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close