Conseil En Entreprise

check_circle Companie verificată
1

Conseil En Entreprise

check_circle Companie verificată
1

Despre

Conseil En Entreprise este una dintre companiile de top din Romania, colaboratorii din cadrul acesteia avand o experienta in ceea ce priveste serviciile profesionale de consultanta pentru accesarea fondurilor nerambursabile,consultanta in afaceri, audit, consultanta fiscala.

Printre clientii nostri se numara atat persoane publice din Romania sau de business, cat si companii de succes.

Oferim acelasi nivel de servicii tuturor campaniilor noastre, adica aceiasi specialisti: strategi, analisti, scriitori si editori.

Valorile si principiile noastre sunt cheia performantei si cooperari:

Relatia cu clientul: Intelegerea clientului si a nevoilor acestuia sunt principalul nostru obiectiv. Ne propunem inca de la primul contact sa dezvoltam o relatie bazata pe incredere si loialitate reciproca.

Performanta: Oferim servicii performante si materiale publicitare profesioniste, care le permit clientilor nostri sa lupte de la egal la egal cu cei mai mari competitori de pe piata si sa-i faca vizibili si relevanti pentru publicul lor tinta.

Raspundere: Ne asumam un rol activ in gasirea celor mai relevante solutii pentru afacerea ta si te ajutam constant pentru a atinge cele mai bune rezultate.

Integritate: Suntem echilibrati, corecti, onesti. Transparenta este un principiu de la care nu putem devia niciodata in campaniile noastre. Integritatea si stabilitatea este ceea ce orice client isi poate dori de la agentia cu care lucreaza.

Colegialitate: Suntem tineri, suntem pasionati de ceea ce facem si ne pregatim constant pentru a fi in tema cu toate noutatile. Nu sunt doar partenerii tai, suntem colegii tai, prietenii tai. Lucram in aceeasi echipa!

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close