Chimimportexport Plurimex srl

check_circle Companie verificată

Chimimportexport Plurimex srl

check_circle Companie verificată

Despre

Chimimportexport Plurimex SRL este o companie cu capital privat care activează pe piața farmaceutică din Romania de peste 28 ani. Desfășurăm activități de depozitare şi distribuţie medicamente, dispozitive medicale, suplimenți nutritivi. Compania este specializată în intermedieri și consultanță în domeniul medico-farmaceutic, în achizitii și distribuție de produse farmaceutice, suplimenți nutritivi și dispozitive medicale, oferind servicii de înregistrări medicamente, studii clinice, marketing și promovare. Întreaga sa activitate se bazează pe un sistem de management al calității la standard înalt, fiind certificată ISO 9001/2015 TUV Rheinland Dakks.

De la înfiinţare şi până în prezent compania şi-a mărit în mod constant portofoliul de produse
(Produse RX, suplimenți nutritivi si dispozitive medicale), volumul de desfacere și expertiza pe domeniile de activitate. Ne preocupam permanent pentru cresterea gradului de pregătire a personalului.

Astăzi, Chimimportexport-Plurimex promovează alături de VIGANTOL, branduri de renume mondial ale firmelor Pohl-Boskamp, companie de familie cu vechime de peste 150 de ani, Moleac, MedTrust, Alfa Linjia etc.

VIGANTOL premiat la Gala Forbes Brands for Kids 2017 si 2018 „cel mai de încredere brand la categoria monovitamine” – o realizare care poartă în spate munca a 24 de ani și eforturile depuse în susținerea brand-ului pe piața românească.

Chimimportexport-Plurimex SRL a obținut, de-a lungul anilor, mai multe distincții pentru activitatea desfășurată, fiind nominalizată în repetate rânduri în primele 3 locuri în Topul Național al Firmelor Private, ultima distincție fiind acordată pentru anul 2017.

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Tunari, 26, sector.2 ( sediul soc:Str. SNAGOV 61 BUCURESTI), Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close