Coplex Hub

10

Coplex Hub

10

Despre

Coplex Hub este operator date cu caracter personal si a luat fiinta in 2015. Prin proiectele pe care le derulam, incearcam, pe o parte, sa redefinim abordarea notiunii de „personal” si pe de alta parte sa oferim solutii de marketing si content clientilor pe care ii avem in portofoliu, dar si celor care vin.
Coplex a pornit de la 0, iar acum are o echipa de 12 oameni, impartiti in 3 departamente – vanzari, resurse umane, si creatie – iar din octombrie 2017, dupa primirea autorizatiei de functionare ca agent de munca temporara, echipele se vor reorganiza si mari.
 „Ne utilizam toate resursele in misiunea de a anticipa nevoile clientilor pentru a le putea oferi acestora solutii personalizate si performante”, explica managementul companiei.
Coplex isi canalizeaza energia pe doua directii bine delimitate si abordate. Prima se ocupa de consiliere si ghidare in cariera a tinerilor care-si doresc un job in afara tarii, dar si pe teritoriul ei.  Persoanele care-si doresc un loc de munca peste hotare se bucura de beneficiile reale oferite de aceste oportunitati profesionale, iar experienta multiculturala isi pune amprenta pe dezvoltarea lor personala si profesionala.
Zona de recrutare este bine sustinuta de Coplex Hub prin platforma pe care candidatii o pot folosi pentru a se programa singuri la interviu, de asemenea compania organizeaza evenimente de recrutare, de informare, parteneriate cu alte companii care au, de asemenea, campanii orientate catre tineri. In plus, Coplex ofera unelte de comunicare eficiente si un sistem call-center 24 din 24.
"Coplex.ro este prima si singura platforma de recrutare din Romania in care candidatii isi programeaza singuri interviurile. Departamentul de Resurse Umane al companiei primeste candidatura posibilului viitor angajat, o analizeaza, vizualizeaza CV-ul si, in functie de necesitatile pe care le are, ofera feedback pozitiv si o programare concreta sau feedback negativ argumentat. Astfel, candidatul are o evidenta clara a activitatii lui, a joburilor pentru care a aplicat, a celor care i-au vizualizat CV-ul. In plus, daca CV-ul lui a fost setat ca fiind public, angajatorii care fac recrutare prin intermediul motoarelor de cautare pot ajunge la el foarte usor!", explica, in continuare,  managementul companiei.
Punctual, la Coplex oferim servicii de consiliere in cariera, evaluare personal, integrare pe piata muncii, administrare personal, salarizare, recrutare online si in masa, cursuri de formare.
Cea de-a doua directie de business a companiei se concentreaza pe oferirea solutiilor de marketing clientilor straini sau romani pe are ii avem in portofoliu, dar si celor care vin. Oferim solutii personalizate de promovare pentru angajatorii cu care lucram si, totodata, solutii complete si customizate de marketing, de la brand development, consiliere, business plan, digital content, toate acestea realizate de profesionisti in domeniu.
Pe viitor, primului program de incluziune sociala #AiCeTrebuie – care este in desfasurare – i se va alatura un alt proiect important si anume crearea primului job center din Romania, cu sediul central in Romania. El va functiona ca o agentie unde, fara a li se percepe vreo taxa, oamenii in cautarea unui loc de munca pot veni personal sau discuta la telefon si vor fi ghidati catre jobul potrivit personalitatii si abilitatilor lor. Valorile care ne ghideaza activitatea sunt spiritul de echipa, orientarea catre client, antreprenoriat, pasiune si responsabilitate.
Coplex suntem noi, echipa din spatele calatoriei care iti poate schimba viitorul, iar daca nu ti-l va schimba, cu siguranta iti va schimba viziunea asupra multor lucruri care ghideaza si influenteaza viata.
 
,,Daca nu iti asumi, nu reusesti.’’ – Alina Patit, Project Manager

CONTACT 
mobil: +40.731.015.449
tel.fix: +40.21.796.89.84
e-mail: JOBS@148.ro
Skype ID : coplex.hub
facebook: www.FB.com/CoplexHub
website: www.coplex.ro 
Bd-ul.Corneliu Coposu nr.5, bl.103, sc.3, ap.63, int.63, Sector 3, Bucuresti.

Social

Contact

Blv-ul Corneliu Coposu nr.5 bl.103 Sector 3, Bucuresti