Coplex Hub

8

Coplex Hub

8

Despre

Coplex Hub reprezintă un proiect ambițios al unor oameni și mai ambițioși, totul  pornind de la o idee în care s-a crezut suficient de mult încât să se transforme într-o afacere de succes în mai puțin de un an.

Această idee de afacere care înseamnă acum Coplex, oferă oportunitatea tinerilor de a-și schimba viața pe toate planurile, de a se descoperi și de a face un pas important către clădirea propriei cariere. Propriu zis, Coplex reprezintă un program de work & travel pentru tineri curajoși și asumați, la început de drum, care visează la o ascensiune profesională răsunătoare, tineri al căror țel este să își găsească echilibrul material, dar în același timp să porneasca într-o aventură diferită.

Colaborările cu mari producători internaționali de produse premium din peste 175 de orașe din Europa, America Centrală, Canada, America de Sud, Africa de Sud, Filipine și Emiratele Arabe, ne confirmă că ceea ce noi facem are un parcurs excelent, iar acest lucru ne îndeamnă să nu privim niciodată către o ,,destinație finală’’, ci să ne concentrăm la drumul continuu pe care îl avem de făcut.

Coplex suntem noi, grupul compact din spatele călătoriei care îți va schimba viitorul, iar dacă nu ți-l va schimba, cu siguranță îți va schimba viziunea asupra multor lucruri care ghidează și influențează viața.

 

,,Dacă nu îți asumi, nu reușești.’’ – Alina Patit, Project Manager

CONTACT 

mobil: +40.731.015.449 tel.fix: +40.21.796.89.84 e-mail: JOBS@148.ro Skype ID : coplex.hub

facebook: www.FB.com/CoplexHub website: www.coplex.ro 

Bd-ul.Corneliu Coposu nr.5, bl.103, sc.3, ap.63, int.63, Sector 3, Bucuresti.

Joburi

Echipa noastră e completă... momentan

Compania noastră este în continuă extindere. Noi posturi ar putea fi disponibile în curând. Te vom anunța când apar joburi noi dacă marchezi compania ca fiind favorită folosind butonul de mai sus.

Social

Contact

Blv-ul Corneliu Coposu nr.5 bl.103 Sector 3, Bucuresti, Romania