Centrul European De Limbi Străine Averroes S.R.L.

check_circle Companie verificată

Centrul European De Limbi Străine Averroes S.R.L.

check_circle Companie verificată

Despre

CELSA este centrul de limbi străine unde înveți și te dezvolți într-un cadru prietenos și profesional. Aici îți vei face prieteni noi, iar un profesor competent îți va fi alături pentru a te ajuta să fii dintre cei mai buni.

CURSURILE PENTRU COPII:

Fiecare copil este o personalitate unică și importantă pentru noi.  Una dintre regulile noastre de bază este respectul și atenția acordate fiecărui elev în parte. Proiectele noastre educaționale sunt gândite și planificate pe fiecare nivel și grupă de studiu, astfel încât eficiența cursului să fie cât mai mare. Profesorii și personalul centrului nostru sunt atenți cu toate aspectele dezvoltării copiilor dumneavoastră indiferent de rasă, religie, vârstă, dizabilități și condiții socio-economice.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Şos. COLENTINA 62, BUCUREŞTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close