Biosintex

check_circle Companie verificată
5

Biosintex

check_circle Companie verificată
5

Despre

Compania BIOSINTEX a fost fondata in anul 2002 de catre o familie de medici, cu misiunea de a contribui la sanatatea oamenilor si la salvarea de vieti omenesti. Cel care a creat cu perseverenta realitatea acestui vis, fiind medic chirurg, a dorit sa produca dispozitive medicale inovative, de calitate, care sa asigure siguranta si confortul actului operator, precum si rapida recuperare postoperatorie a pacientilor.

BIOSINTEX este in prezent singurul producator autohton de materiale de sutura chirurgicala si liderul intern de piata, precum si un important exportator, produsele sale ajungand in peste 20 de tari.

Compania produce sutura chirurgicala, asigurand un portofoliu larg de tipuri si dimensiuni, in combinatii cu ac si fara ac, utilizand materii prime de cea mai buna calitate, certificate de catre organisme prestigioase de certificare. Portofoliul de produse BioSintex cuprinde si plase chirurgicale si bandelete de incontinenta urinara.

In fabrica lucreaza peste 100 de angajati devotati misiunii companiei, care contribuie zi de zi la construirea excelentei, prin crearea produselor de calitate. Echipa noastra de profesionisti se dedica permanent implementarii sistemului de control al calitatii, testand continuu parametrii tehnici si de calitate, pe parcursul intregului flux tehnologic.

Dezvoltarea compartimentului de Cercetare – Inovare si dorinta noastra de a evolua continuu in concordanta cu progresul in chirurgie au dus la introducerea a cel putin cinci tehnologii noi in ultimii ani si la dezvoltarea a cel putin 100 de articole noi in portofoliu. Performantele noastre au crescut constant datorita exigentelor clientilor.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. Paris nr. 49, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close