AannemerDirect

AannemerDirect

Despre

Aannemerdirect, companie pentru companii și persoane fizice

Specialist în domeniul locuințelor și al resurselor umane

 

Aannemerdirect este un contractor multifuncțional cu 25 de ani de experienta. Ofera servicii de întreținere la prețuri accesibile de înaltă calitate și renovări în și în jurul casei sau sediului dumneavoastra de afaceri. Departamentul nostru de construcții complete de seră are ani de experiență si ofera cel mai inalt standard de calitate pentru fiecare proiect de seră. 

 

Aannemerdirect se potrivește bugetului tău!

 

 

După cum spune și numele, Aannemerdirect este compania potrivită pentru a vă oferi direct angajați la prețuri accesibile . Datorită colaborării noastre strânse cu diverse companii și zzperi renumiți , putem trece direct la metoda potrivită pentru dvs. Ai nevoie de personal? Din nou, Aannemerdirect este partenerul tău potrivit. Datorită anilor de experiență în recrutarea și selecția personalului și a contactelor strânse pe care le avem în Europa, putem oferi companiei dvs personalul potrivit fie ca este vorba de profesionisti in domeniul instalatiilor sanitare sau electrice constructori, zidar sau tamplari. Veți primi de la noi personal accesibil și fiabil, atât permanent, cât și temporar. mult

Aannemerdirect are o vastă rețea internațională de angajați pe care o putem folosi în misiunile noastre. Luăm sarcini în întreținerea locuințelor , construcția completă a serelor , resursele umane și proiecte multimedia. Acești profesioniști sunt pe deplin specializați în domeniul lor de studiu. Aceasta respectă pe deplin ceea ce urmărim. Doar cele mai bune rezultate sunt destul de bune și dorim să le oferim și clienților noștri. Dorim să oferim clienților noștri cei mai buni angajați pentru proiectul lor.

Joburi

Echipa noastră e completă... momentan

Compania noastră este în continuă extindere. Noi posturi ar putea fi disponibile în curând. Te vom anunța când apar joburi noi dacă marchezi compania ca fiind favorită folosind butonul de mai sus.

Social

Contact

Loosduinse Hoofdstraat 563 2e etage, Den Haag