ȘCOALA DE LIMBI STRĂINE M&DORADO

check_circle Companie verificată

ȘCOALA DE LIMBI STRĂINE M&DORADO

check_circle Companie verificată

Despre

Școala de limbi străine M&Dorado a fost fondată în anul 2008 având sediul în Bucuresti. Prin contribuția personalului tânar, dinamic și bine pregătit, a demonstrat încă de la înființare o permanentă preocupare și dorință de a veni în sprijinul cursanților. 

Prin seriozitatea, profesionalismul și bunele rezultate obținute, Școala M&Dorado a devenit partener al British Council – Silver member in Addvantage Partnership Programme și a primit certificarea din partea Cambridge English Language Assessment – Part of the University of Cambridge prin care a devenit în mod oficial Exam Preparation Centre.

Mai multe detalii pe - www.mdorado.ro

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 1G, etaj 2, Sector 3, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close