Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 03.09.1982

obiectiv

 

Obiectivul profesional este incununat-intr-o faza teoretica- de constientizarea propriei valori si de cultivarea acesteaia inspre evolutie. Optez pentru latura spirituala complinita de decenta maximala a celei materiale. Cariera formata-ca si imagine- are ca un prim criteriu suprimarea stagnarii si o continua lupta pentru influentarea mediului inconjurator prin propriile mele realizari.Daca nu ma voi putea oferi lumii ca un exemplu concludent in manifestari intelectulale, atunci totul s-ar transforma intr-un inutil principiu idealist, iar obiectivul meu profesional ar fi anihilat

Salariu: 300,00 USD / luna

Beneficii: Seriozitate si colaborare profesionala, relatii deschise de colegialitate in vederea cooperarii in cat mai multe activitati incluse in domeniul vizat, acceptarea ideilor inovatoare.

Tip job: Part time, Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Publicitate, Grafica / Webdesign / DTP, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Functii publice, Turism / Hotel staff, Relatii clienti / Call center

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

30.03.2007 - 30.10.2007

Departament: publicitate

Titlu Job: web designer

Responsabilitati:

realizarea materialelor publicitare: afise, coperte, calendare, carti de vizita, etc.

01.10.2006 - 01.03.2007

Departament: marketing

Titlu Job: asistent pr

Responsabilitati:

gestionarea informatiilor;
mentinerea legaturii cu clientii si cu partenerii firmei;
intocmirea mapelor de presa;
redactarea comunicatelor de presa;
traduceri;
notificari in interiorul si exteriorul firmei despre evolutia imaginii si a vanzarilor;
organizari de evenimente.

Realizari:

Am ajutat, prin toata munca depusa in cadrul acestei firme, la reconstruirea directiei de promovare a imaginii firmei.

01.09.2004 - 28.12.2004

Departament: altele

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

Contactarea clientielor, informarea permanenta a acestora in legatura cu ofertele firmei, incheierea contractelor imobiliare.

01.08.2004 - 20.06.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

Mentinerea unor relatii amiabile cu clientii, informarea acestora in legatura cu orice schimbare care privea produsele sau serviciile companiei; prospectarea pietei si convingerea potentialilor clienti de a incheia contracte; mentinerea imaginii companiei, promovarea serviciilor catre clientii existenti si potentiali, asigurarea comunicarii dintre companie si publicurile acesteia.

Realizari:

A, colaborat la incheierea unui contract in valoare de 10 000 euro, mobilizand o echipa formata din cinci angajati.

studii

 

Activitati extracurriculare

Abilitati de comunicare, sociabilitate, simt al umorului, adaptabilitate, talent oratoric, spirit de lider si de negociator.

Premii

Atestat Lingua-limba engleza.
Diploma care atesta absolvirea cursurilor la Scoala Populara de Arte;



aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,avansat)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close