Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 26.12.1985

obiectiv

 

-doresc sa ma formez profesional alaturi de oameni care au experienta si de la care sa pot invata multe -sa ajung expert-contabil si sa imi continui munca in domeniul economic -sa pot sa imi pun in valoare puterea de munca printr-un job care sa fie solicitant -sa aduc un plus de valoare in firma care ma va angaja

Salariu: 250,00 USD / luna

Beneficii: -experienta profesionala -dezvoltare personala si profesionala

Tip job: Full time, Internship / Voluntariat, Proiect / Sezonier

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Grafica / Webdesign / DTP, Paza si protectie / Militar, ONG / Voluntariat, Functii publice, Financiar / Contabilitate, Banci, Sport / Wellness, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Iasi

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: 19.07.2008

experienta profesionala

 

23.06.2007 - 22.09.2007

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: trail guide

Responsabilitati:

Am lucrat ca student beneficiar al programului Work&Travel doar 3 luni.
Pozitia mea era trail-guide si trebuia sa ghidez turistii pe un traseu , printr-o pădure timp de 1 h călare pe cal.
In fiecare zi aveam minim 4 curse. În timpul dintre curse trebuia sa pregatesc ceilalti cai pentru cursă, să ajut turiştii care erau pe punctul de a pleca in drumeţie.
Munca era de fermă, solicitanta, responsabilităţile erau mari pentru ca trebuia sa am grijă de oamenii pe care îi ghidam. Am intrat în contact cu mulţi oameni şi au fost mereu situaţii neprevăzute cărora le-am făcut faţă.
Am vorbit doar limba engleză timp de 3 luni si am ajuns să pot gândi în engleză.
Trebuia sa fiu foarte atentă atît la cai, dar mai ales l-a oamenii pe care trebuia să îi întreţin, să îi fac sa aiba o drumeţie fără pericole.

Realizari:

În cele 3 luni am avut grijă de peste 500 de clienţi din partea
cărora managerul meu nu a primit niciodata reclamaţii.
Am lucrat alături de alţi 20 de colegi iar încasările firmei erau cele aşteptate de patron.

27.06.2006 - 27.07.2006

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: practică în contabilitate

Responsabilitati:

Am învăţat de la contabila firmei să completez documentele contabile justificative pentru toate activitaţile firmei.
Zilnic trebuiau completate Note de constatare şi recepţiei a mărfii, trebuia calculate preţurile pentru rafturi, trebuiau completate CEC-uri, plătite facturile scadente agenţilor furnizorilor, întocmit Registrul de Casă, Monetarul şi completate alte documente care ţin de contabilitatea proprie a firmei.

Realizari:

Am văzut cum se desfăşoară activitatea într-o firmă de retail, am realizat cât de mult trebuie să se aplice principiile contabile şi cât de important este să se respecte Legea contabilităţii si prevederile Codului Fiscal .

studii

 

Activitati extracurriculare

Cunoştiinţe in domeniul economic
practică în contabilitate in timpul vacanţelor de vara
modulul psiho pedagogic
vorbit lb engleza cursiv
Sunt o persoană foarte ambiţioasă şi cu multa putere de muncă obişnuită sa lucrez sub stres

Premii

-curs de limba engleza pentru afaceri in urma cărora am obţinut atestat LCCI (LONDON CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY from Education Development International). Am obţinut calificativul PASS pt LEVEL 2 FOR BUSSINESS(WRITTEN) şi LEVEL 2 FOR BUSINESS-COMMERCE (SPEAKING TEST) în anul 2007
-am primit premii simbolice la cursurile de "Analiză si proiectare a sistemelor financiar-contabile" , "Protecţia si securitatea informaţiilor" , "Enterprise Resource Planning"din partea fostului rector al universitatii DL Prof. Dr. DUMITRU OPREA (de la care am obţinut şi recomandare) pentru participare activă la desfăşurarea cursurilor 2007-2008
-diplomă de participare la training-uri in cadrul ASTEC (Asociaţia Studenţilor Economişti) 2007
-atestat competente profesionale de operare pe calculator obţinut la terminarea liceului, profil matematică-informatică 2005
-premiul 1 la olimpiada de lb franceză faza judeţeană în anul 2001(jud Neamt)
-premiul 2 la olimpiada de cultură civică faza judeteana-2000
-premiul 3 la olimpiada de istorie faza judeţeana-2001
-diplomă de merit din partea Asociaţiei Francofone din ROMÂNIA 2001
-premiul 1 la concursul "Unirea Principatelor Române de la 1859" din partea Complexului Muzeal Judetean Neamt 2001aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close