Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 25.01.1964

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:08.08.2002

obiectiv

 

ridicarea nivelului de pregatire profesionala in domeniul oferit de noul loc de munca

Beneficii: transport asigurat,training daca e necesar,tichete de masa

Tip job: Part time, Full time, Internship / Voluntariat

Departament: Altele, ONG / Voluntariat, Internet / e-Commerce, Productie, Protectia muncii, Prelucrarea lemnului / PVC, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2013 - prezent

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: tehnician analist de calitate

Responsabilitati:

Am fost responsabila in laboratorul de testari cu analiza vizuala la stereo microscop si analiza mostrelor prelucrate prin procesele de slefuire si lustruire(cu ajutorul sistemelor de prelucrare Buehler si Struers) la microscopul metalografic pentru a depista defecte de structura a componentelor electronice, a imbinarilor obtinute prin sudura sau cositorire si a placilor electronice(PCB-urilor) sau a produsului finit inainte sau dupa diversele teste de laborator. De asemenea am facut analiza chimica cantitativa a diverselor componente chimice (XRF), analiza chimica cantitativa a particulelor contaminante. Am colaborat cu diverse departamente: productie,logistica, cercetare,mentenanta pentru a-mi duce la bun sfarsit obiectivele propuse si sarcinile de serviciu. Beneficiile oferite sunt: training-uri in tara si in strainatate, evaluarea profesionala odata pe an care aduce ridicarea salariala in functie de prestatia la locul de munca, bonusul anual, transportul gratuit,masa partial subventionata de firma,un numar de tichete de masa egal cu numarul zilelor lucratoare cu prezenta 100%.

13.03.2012 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: operator roboti industriali

Responsabilitati:

finisarea periilor prin intermediul robotilor industriali;lipirea diverselor componente si verificarea calitatii produselor

Realizari:

evolutia de la operator asamblare la operator roboti industriali si verificarea 100% a produselor cu livrare directa.

28.07.2008 - 31.12.2011

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: tehnician analist calitate cor:313906

Responsabilitati:

verificarea calitatii componentelor subansamblelor;verificarea produsului finit ; monitorizarea respectarii procesului de productiei pe liniile de asamblare,a conduitei operatorilor in timpul procesului muncii;a echipamentelor(prezenta si functionarea in parametrii ceruti specifici);evaluarea cauzelor ce impiedica sau incetinesc productivitatea;redactarea rapoartelor zilnice ce contin problemele intalnite in legatura cu procesul de productie si actiunile imediate luate pentru eliminarea lor sau minimalizarea temporara a efectelor imediate ce impiedica productia,pana la remedierea definitiva.

Realizari:

prin actiunile de monitorizare ,analiza si prevenire a eventualelor cauze datorate calitatii slabe a componentelor ,de urmarire a respectarii etapelor in procesul de productie impiedic blocajele in realizarea planului de productie ptr intregul schimb-si implicit pentru cele urmatoare.Avand relatii de colaborare permanenta atat cu personalul direct implicat in productie cat si cu colegii implicati in procesul de audit, departamentele de mentenanta,shipping si aprovizionare am acces si posibilitatea de a stabili root-cause-ul si a lua decizii ferme,cu rezultate imediate si pe termen lung pentru reducerea timpilor morti si impiedicarea procesului de productie.

14.02.2005 - 28.07.2008

Departament: productie

Titlu Job: operator roboti industriali

Responsabilitati:

finisarea periilor prin intermediul robotilor industriali;lipirea diverselor componente si verificarea calitatii produselor

Realizari:

evolutia de la operator asamblare la operator roboti industriali si verificarea 100% a produselor cu livrare directa.

30.05.2002 - 30.09.2004

Departament: prelucrarea lemnului / pvc

Titlu Job: relatii clienti-gestionar

Responsabilitati:

preluarea comenzilor de la clienti,calculul necesarului de materie prima si subansamble folosit in fiecare caz,gestionarea materialelor,evidenta angajatilor,salarizare

15.07.1982 - 30.07.1999

Departament: productie

Titlu Job: confectioner incaltaminte,primitor-distribuitor,statistician

Responsabilitati:

confectii incaltaminte;gestionarea subansamblelor;preluarea comenzilor de la clienti si planificarea lor in vederea intrarii in circuitul de productie

studii

 

Facultati:

1979 - 1983 Liceu / Școală profesională: Matematica-Fizica la Liceul de matematica fizica nr 1 din Cluj Napoca.

Activitati extracurriculare

dorinta si putere de integrare intr-un nou colectiv mare,disponibilitate la program prelungit,deschis la munca in echipa,adaptare rapida la noua metodologie de munca si programele initiate de companiile multinationale specializate in domeniul productiei,deschidere la schimbari cerute in fisa postului,la avansari (si implicit la provocari)obtinute datorita eforturilor depuse, setei de cunoastere si implicarii in toate actiunile cerute sau sugerate.

Premii

curs de operare pc,curs de contabilitate primara si generala
ISO/TS 16969:2009;ISO 9001:2008;(OHSAS18001)ISO 18001;inspector SSM;

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,mediu,avansat)

germană(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close